Alias (5 Σαιζόν, 2001-2005)






Ελληνικός τίτλος: Κωδικός Alias

Τηλεοπτική σειρά περιπέτειας και κατασκοπίας της Touchstone, δημιουργία του Τζέι Τζέι Άμπραμς, με τους Τζέννιφερ Γκάρνερ, Μάικλ Βάρταν, Ρον Ρίφκιν, Βίκτορ Γκάρμπερ, Μπράντλεϋ Κούπερ, Λένα Όλιν. 

Η Σίντνεϋ Μπρίστοου στρατολογείται πρωτοετής ακόμα στο κολλέγιο από τη CIA για να ενταχθεί ως πράκτορας στη μυστική υπηρεσία SD-6. Αυτό που δεν ξέρει -και το μαθαίνει με το χειρότερο δυνατό τρόπο- είναι πως η SD-6 δεν ανήκει στη CIA, αλλά πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μυστικές οργανώσεις του πλανήτη με κρυφή ατζέντα που δεν γνωρίζει κανείς. Έτσι, για να πάρει και την εκδίκησή της, η Μπρίστοου παραμένει στην SD-6, αλλά ως διπλή πράκτορας της CIA πλέον. 

Ήταν μια από τις καλύτερες σειρές που η νέα χιλιετία συνάντησε στην τηλεόραση, με επεισόδια που ήταν μίνι-ταινίες του Τζέημς Μποντ. Επίσης, ήταν η σειρά που μας σύστησε τον Τζέι Τζέι Άμπραμς, την Τζέννιφερ Γκάρνερ φυσικά, αλλά και τον Μπράντλεϋ Κούπερ. Ολοκληρώθηκε μετά από 5 επιτυχημένες σαιζόν και πολύ καλά έκανε γιατί αν τραβούσε παραπάνω θα ξεχείλωνε την (ήδη υπερβολική) κεντρική ιστορία.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)