Aν... (2012)


Αισθηματική δραμεντί της Village, σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τον ίδιο και τη Μαρίνα Καλογήρου, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τη Μάρω Κοντού, τη Μαρία Σολωμού και τον Φάνη Μουρατίδη. 

Ένα αγόρι, ένα κορίτσι. Στη μια ιστορία το αγόρι γνωρίζει το κορίτσι. Στην άλλη, όχι. Ένα "αν" που καθορίζει τις ζωές δυο ανθρώπων. 

Κι ενώ όλοι περίμεναν τον Παπακαλιάτη με την καραμπίνα στο χέρι, εκείνος τους κάνει να το βουλώσουν δίνοντάς τους μια άρτια παραγωγή, ένα καλογραμμένο σενάριο και το κυριότερο μια κινηματογραφική ταινία στην ολότητά της και όχι επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς. Τώρα, ναι, το σενάριο είναι φιλάρεσκο, ο ίδιος παίζει αδύναμα (όχι πάντα, αλλά σε πολλές σκηνές) και οι ερμηνείες τω υπολοίπων είναι υπέρ του δέοντος στυλιζαρισμένες και σε κάποιες στιγμές "δήθεν". Όμως, αυτά ξεπερνιούνται και πραγματικά περιμένω και την επόμενη ταινία του, με την ευχή να είναι ακόμα καλύτερη. Φωτογραφία, μουσικές επιλογές, σκηνικά, όλα άψογα!

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο των ελληνικών ταινιών του Cinemano (μέχρι και τη δεκαετία του '70) βρίσκεται εδώ. Τις πιο ανεξάρτητες και όσες γυρίστηκαν από τα χρόνια του '80 και μετά, θα τις βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)