The Croods (2013) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Οι Κρουντς

Κινούμενα σχέδια των Fox/Dreamworks, σε σκηνοθεσία Κερκ ΝτεΜίκο και Κρις Σάντερς, με τις φωνές των Ράυαν Ρέυνολντς, Νίκολας Κέητζ, Έμμα Στόουν, Κάθριν Κήνερ. 

Οι Κρουντς είναι μια δυσλειτουργική αλλά αγαπημένη οικογένεια από ανθρώπους των σπηλαίων που προσπαθούν να επιβιώσουν των μεγάλων γεωλογικών καταστροφών που συμβαίνουν εκείνη την περίοδο, με τη βοήθεια του ορφανού Γκάι που είναι Χόμο Σάπιενς. 

Εξαιρετικό σκίτσο, καλό χιούμορ και μεγάλη φαντασία στη δημιουργία των πλασμάτων δημιουργούν ένα αλλόκοτο, πολύχρωμο σύμπαν που ψυχαγωγεί. Έχει κάτι καλές ατάκες για να διασκεδάσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, αλλά το όλο κόνσεπτ της ιστορίας το έχουμε ξαναδεί, με τη μικρή πρωταγωνίστρια να αψηφεί τους κανόνες και να προσπαθεί να ανακαλύψει τι της επιφυλάσσει το άγνωστο, χωρίς να προδώσει τις αρχές και τους δεσμούς της οικογένειας. Παρά το αναμενόμενο της αφήγησης, είναι διασκεδαστικότατο.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο κειμένων του Cinemano για τις ταινίες κινουμένων σχεδίων θα το βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)