Ζω για τον έρωτα (1976)



Ερωτικό θρίλερ της GD Films, σε σκηνοθεσία Όμηρου Ευστρατιάδη, με τους Μάγδα Μακρή, Λευτέρη Γυφτόπουλο, Σαμάνθα Ρωμανού, Κλέο Ζαμίδη, Αλέκα Καλαφάτη. 

Ένας άγνωστος άντρας περιπλανιέται με αμνησία στις παραλίες της Ύδρας, όπου τον περιποιείται μια φτωχή πλην τιμία κόρη ψαρά, η οποία εργάζεται ως καμαριέρα στο ξενοδοχείο μίας αδίστακτης και νυμφομανούς γυναίκας. 

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης πάντοτε καταφέρνει να με εκπλήξει ευχάριστα. Εκεί που πιστεύεις πως δεν γίνεται να γυρίσει χειρότερη ταινία από την προηγούμενή του, εκείνος σου κλείνει το μάτι και το καταφέρνει μεγαλειωδώς. Η συγκεκριμένη είναι ένα soft porno, στο οποίο συμβαίνουν ένας σκασμός απίστευτα πράγματα. Έχει κορυφαίες στιγμές σεναρίου και δραματουργίας, όπως η σκηνή όπου η κόρη του ψαρά λέει στον άγνωστο: "Δηλαδή, δεν θυμάσαι τίποτα;" "Όχι" απαντά αυτός, "έχω αμνησία". "Αλήθεια..." συμπληρώνει εκείνη, "πώς σε λένε"; Πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)