Ant-Man (2015) (3D)


Κόμικ φαντασία της Marvel, σε σκηνοθεσία Πέητον Ρηντ, με τους Πωλ Ραντ, Μάικλ Ντάγκλας, Εβάντζελιν Λίλλυ, Κόρυ Στολλ, Άντονι Μάκι. 

Ο επιστήμονας και μεγαλοβιομήχανος Χανκ Πυμ έχει φυλάξει ως κόρην οφθαλμού την τεχνολογία συρρίκνωσης που έχει εφεύρει καθώς και τη στολή που μικραίνει αυτόν που τη φορά σε μέγεθος μυρμηγκιού. Όταν, όμως, ο κάποτε προστατευόμενός του Ντάρρεν Κρος πλησιάζει στην ίδια ανακάλυψη με σκοπό να πουλήσει την τεχνολογία σε οποιονδήποτε πλειοδότη, τότε βγάζει την παλιά στολή από τη ντουλάπα και αναθέτει σε έναν διαρρήκτη να τη φορέσει και να ανατρέψει τα σχέδια του αντιπάλου του. 

Άλλος ένας ήρωας της Marvel σκάει μύτη στο κινηματογραφικό της σύμπαν. Όχι από τους πιο γνωστούς ή πιο διάσημους, ο Ant-Man υπήρξε πάντοτε μέλος των αρχικών Εκδικητών (αργότερα και ως Giant-Man, αφού η τεχνολογία είχε και δυνατότητα αντιστροφής) και κάπως έτσι χρησιμοποιείται και εδώ, αφού ο χαρακτήρας θα πάρει μέρος στην επόμενη ταινία με τους Εκδικητές. Ιστορία εισαγωγής του ήρωα, λοιπόν, όχι από τις καλύτερες της Marvel, αφού παραπαίει ανάμεσα στην περιπέτεια και την κωμωδία, αλλά σίγουρα όχι και κακή. Έχει τη δράση της, έχει και κάποιες καλές σκηνές με χιούμορ αλλά και μια από τις πλέον αδιάφορες μετατροπές 3D που έχετε δει ποτέ. Οι λάτρεις των κόμικ περνάμε όμορφα. Για τους υπόλοιπους θα δουλέψει ενδεχομένως το στοίχημα του εντυπωσιασμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)