Hope Springs (2012)


Ελληνικός τίτλος: Ποτέ δεν είναι αργά

Αισθηματική κομεντί των Columbia/MGM, σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Φράνκελ, με τους Μέρυλ Στρηπ, Τόμμυ Λη Τζόουνς, Στηβ Καρέλ. 

Αποξενωμένη από το σύζυγό της και μπλεγμένη στη ρουτίνα, μετά από 31 χρόνια γάμου, μια γυναίκα πείθει τον άντρα της να επισκεφθούν έναν σύμβουλο γάμου για μια σειρά από εντατικές συνεδρίες που θα τους επιτρέψουν να νιώσουν ξανά όπως στις αρχές της γνωριμίας τους. 

Δεν ξέρω πόσο ενδιαφέρον έχει να παρακολουθείς ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να θεωρεί πως ο γάμος τους περνάει κρίση επειδή δεν έχουν κάνει ποτέ στοματικό έρωτα και πως χρειάζονται τις συμβουλές ενός τρίτου για να ανακαλύψουν ότι είναι ακόμη ερωτευμένοι. Αναμφισβήτητα, η ταινία σώζεται από την ερμηνευτική δεινότητα της Στρηπ και του Τζόουνς, ενώ η επιλογή του Καρέλ για έναν τόσο σφιγμένο ρόλο πραγματικά με κάνει να απορώ. Σίγουρα αυτό που λέμε "αμερικανιά", με ψυχολόγους, βιβλία αυτοβοήθειας και όλα τα σχετικά. Αφήστε δε, που τις συμβουλές που τους δίνει ο έμπειρος σύμβουλος γάμου, μπορούσαν να τις είχαν διαβάσει σε εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)