Thor: The Dark World (2013) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Thor 2: Σκοτεινός κόσμος

Κόμικ περιπέτεια φαντασίας της Marvel, σε σκηνοθεσία Άλαν Ταίυλορ, με τους Κρις Χέμσγουωρθ, Νάταλι Πόρτμαν, Άντονυ Χόπκινς, Ρενέ Ρούσσο, Τομ Χίντλστον, Κρίστοφερ Έκλεστον, Στέλαν Σκάρσγκάαρντ. 

Δεύτερη περιπέτεια του Ασγκαρντιανού θεού της Marvel, ο οποίος αυτή τη φορά καταφεύγει στη βοήθεια του ημίτρελου αδελφού του, του Λόκι, για να αντιμετωπίσει τις στρατιές των σκοτεινών ξωτικών που απειλούν να καταστρέψουν τα 9 σύμπαντα. Σαφέστατα εντυπωσιακό και με εξαιρετικά εφφέ, το subwoofer να παίζει τσίτα και όλα επί της οθόνης να είναι κόμικ. Στη σειρά του Θωρ δεν υπάρχει σκιαγράφηση χαρακτήρων, δεν υπάρχουν διάλογοι, δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση: Αυτό που βλέπεις στην οθόνη είναι και τέρμα. Σαν τραινάκι στο λούνα παρκ... Ανεβαίνεις, σε ζαλίζει, σε ενθουσιάζει, μετά κατεβαίνεις και όλα τελείωσαν. Θα το ξαναπώ ακόμη μία φορά δε, ο Κρις Χέμσγουωρθ γεννήθηκε για να ενσαρκώσει τον Θωρ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα από σειρές και ταινίες που βασίζονται σε κόμικς θα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)