Twisted (2013)


Νεανική σειρά μυστηρίου του ABC Family, δημιουργία του Άνταμ Μιλτς, με τους Έηβαν Τζόγια, Μάντι Χάσον, Κάυλι Μπένμπουρυ, Άστον Μόιο. 

Ένας νεαρός που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της θείας του, βγαίνει από το αναμορφωτήριο και επιστρέφει στην πόλη του για να βρεθεί με τις δύο παιδικές του φίλες. Οι συμμαθητές του και όλη η τοπική κοινωνία τον αντιμετωπίζουν ως δολοφόνο και φρικιό, και όταν μια συμμαθήτριά τους βρίσκεται νεκρή, οι υποψίες πέφτουν επάνω του. 

Όλα ξεκίνησαν καλά σε αυτή τη νέα σειρά που στις ΗΠΑ μεταδόθηκε σε δύο παρτίδες ως μία σαιζόν (σε εμάς και σε άλλες χώρες θεωρείται ότι έχει δύο σαιζόν, αλλά τρέχα γύρευε). Το θέμα είναι πως μετά τη βασική ιστορία και το συμπαθές του πρωταγωνιστικού τρίου, όλα επαναλαμβάνονται και αναμασώνται. Ειδικά δε στο δεύτερο μέρος της σαιζόν, όταν μπαίνουν και νέα πρόσωπα στην ιστορία, ο αυτισμός, η επανάληψη, η προχειρότητα στους διαλόγους και οι κούφιες υπερβολές δίνουν και παίρνουν. Η σειρά κόπηκε, και κατά τα γνωστά σπαστικά του ABC, χωρίς να ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα να έχουμε cliffhanger φινάλε της σαιζόν, χωρίς να δούμε ποτέ τη συνέχεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)