Lovestruck -The musical (2013)


Μουσική τηλεταινία του ABC Family, σε σκηνοθεσία Σανάα Χάμρι, με τους Τζέην Σέυμουρ, Σάρα Πάξτον, Τσέλσι Κέην, Ντρου Σήλλυ, Αλεξάντερ ΝτιΠέρσια. 

Όταν η Μιραμπέλα, πρωταγωνίστρια σε μιούζικαλ που ανεβαίνει εντός ολίγων ημερών στο Μπρόντγουαίη, ανακοινώνει πως μετά το γάμο της στην Ιταλία θα μείνει εκεί με τον άντρα της και δεν θα παίξει τελικά στην παράσταση, η μητέρα της και χορογράφος της παράστασης αποφασίζει να της αποδείξει πως ο μέλλων σύζυγός της παραμένει ένας άστατος γυναικάς και πως δεν αξίζει να παρατήσει την καριέρα της γι' αυτόν. Α, κυκλοφορεί κι ένα μαγικό φίλτρο που σου φέρνει και πάλι τη χαμένη νιότη σου. Και στο μεταξύ, μέσα σε όλη αυτή την αφόρητη πλήξη, ρίχνουμε και κανένα ποπ τραγουδάκι με νέα ανέμπνευστη ενορχήστρωση και χορογραφία για να δικαιολογήσουμε το "musical" του τίτλου. Για δεκεαξάχρονα κοριτσάκια που δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα από την Μπάρμπι και τον Κεν. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)