Pacific rim (2013) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Το δαχτυλίδι της φωτιάς

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας της Warner, σε σκηνοθεσία Γκιγέρμο ντελ Τόρο, με τους Τσάρλι Χάνναμ, Άιντρις Έλμπα, Ρίνκο Κικούτσι, Τσάρλι Νταίυ, Μπερν Γκόρμαν, Ρόμπερτ Καζίνσκυ. 

Στο προσεχές μέλλον τεράστια τέρατα κάνουν την εμφάνισή τους στη Γη μέσω ενός δια-διαστασιακού ρήγματος στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσουν την εισβολή των γιγαντιαίων Καϊτζού (όπως τα αποκαλούν, από την ιαπωνική λέξη για το "τέρας") είναι κάτι τεράστια ρομπότ μάχης, οι Γαίγκερ ("κυνηγός" στα γερμανικά). Όταν, όμως, οι κυβερνήσεις του κόσμου αποφασίζουν να σταματήσουν το πρόγραμμα των Κυνηγών και να επενδύσουν στην κατασκευή ενός τεράστιου τείχους, η σωτηρία της Γης μένει στα χέρια μιας ομάδας αντιστασιακών και των 5 τελευταίων ρομπότ που έχουν στη διάθεσή τους. 

Ο Γκοτζίλα συναντά τους Τρανσφόρμερ, όλα είναι τεράστια, η παραγωγή είναι μεγαλειώδης και την ίδια στιγμή όλα τα υπόλοιπα είναι χάρτινα -χαρακτήρες, χιούμορ, διάλογοι. Σαφέστατα είναι διασκεδαστικότατο, σαφέστατα φτιάχτηκε για γιγαντιαίες οθόνες και τρισδιάστατη προβολή, αλλά, βρε αδελφέ, όταν το υπογράφει ο ντελ Τόρο, περίμενες κάτι καλύτερο από αυτό που θα γύριζε και ο Μπρούκχάιμερ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)