Devious maids (4 Σαιζόν, 2013-2016)




Κομεντί των ABC/Televisa, δημιουργία του Μαρκ Τσέρρυ, με τις Άνα Ορτίζ, Ντάνια Ραμίρεζ, Τζούντυ Ρέγες, Ρόζελυν Σάντσεζ, Έντυ Γκάνεμ. 

Πέντε καμαριέρες σε πλουσιόσπιτα των Μπέβερλι Χιλς κάνουν όνειρα, ερωτεύονται, δολοπλοκούν και εξιχνιάζουν εγκλήματα σε μια διασκεδαστικότατη σειρά που παρακολουθείται με χαμόγελο και ενδιαφέρον. 

Πρόκειται για μεταφορά στην αμερικανική τηλεόραση της μεξικάνικης σειράς  "Ellas son la Alegría del Hogar" (Είναι η χαρά του σπιτιού), διά χειρός του δημιουργού των Desperate Housewives ενώ στην παραγωγή βρίσκεται και η Εύα Λιονγκόρια, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς. Τα παραπάνω δίνουν το στίγμα τούτης εδώ της απολαυστικής παραγωγής που με ένα πολύ καλά επιλεγμένο καστ μπλέκει το χιούμορ με το αστυνομικό μυστήριο και την αγωνία με το ρομάντσο, χωρίς να παραλείπει να κάνει -έστω και επιφανειακά- το όποιο κοινωνικό σχόλιο.

O τέταρτος εξ ίσου διασκεδαστικός κύκλος σημείωσε και το οριστικό φινάλε της σειράς, αφού το δίκτυο Lifetime, το οποίο τη μεταδίδει, αποφάσισε να μην την ανανεώσει. Δυστυχώς, όμως, η απόφαση ελήφθη πολύ αργά, με αποτέλεσμα το τελευταίο επεισόδιο να μένει στον αέρα, καθώς ήταν στημένο έτσι ώστε να δώσει το στίγμα της επόμενης περιόδου. Παρά το cliffhanger της τελευταίας σκηνής, ευτυχώς η ιστορία του τέταρτου κύκλου είχε ήδη ολοκληρωθεί με την αποκάλυψη του δολοφόνου που είχε αναστατώσει της θεότρελες ηρωίδες μας στα 13 νέα επεισόδια. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)