Angélique (2013)


Ελληνικός τίτλος: Ανζελίκ -Η μαρκησία των Αγγέλων

Δραματική περιπέτεια της EuropaCorp, σε σκηνοθεσία Αριέλ Ζεϊτούν, με τους Νορά Αρνεζεντέ, Ζεράρ Λανβέν, Ντέηβιντ Κρος, Σιμόν Αμπκαριάν. 

Μια νεαρή βαρώνη, η Αγγελική, αναγκάζεται να παντρευτεί παρά τη θέλησή της τον κόμη Ζοφρέ ντε Πεϋράκ, μεγαλύτερο σε ηλικία και παραμορφωμένο από τις πληγές. Κι εκεί που νομίζει ότι ο γάμος της είναι ό,τι χειρότερο της έχει συμβεί, βρίσκεται μπλεγμένη σε μια συνωμοσία πίσω από προδότες και φονιάδες. 

Το πρώτο από τη σειρά 13 βιβλίων με ηρωίδα την Αγγελική (και ποσώς την Ανζελίκ, όπως στον ελληνικό τίτλο της ταινίας) μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, και δυστυχώς, μολονότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ωραιότερο κινηματογραφικό σήριαλ, έγιναν όλα τόσο λάθος στην πρώτη ταινία που πολύ αμφιβάλλω αν θα υπάρξει επόμενη. Μια ιστορία αγάπης και προδοσίας, ήρεμα γραμμένη και με απλή αφήγηση μετατρέπεται σε ένα ακατάσχετο και αγχωτικό σούρτα-φέρτα που μπερδεύει και αποσπά την προσοχή σου από την ηρωίδα και τα δεινά της. Ξύλινα παιγμένο και με μια δήθεν μοντερνιά, χάνει κάθε ενδιαφέρον προτού καν το κερδίσει.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)