The interview (2014)


Ελληνικός τίτλος: Η συνέντευξη

Κωμωδία της Columbia, σε σκηνοθεσία Έβαν Γκόλντμπεργκ και Σεθ Ρόγκεν, με τους Τζέημς Φράνκο, Σεθ Ρόγκεν, Λίζυ Κάπλαν, Ράντωλ Παρκ, Νταϊάνα Μπανγκ. 

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν δηλώνει φαν του νυχτερινού κιτρινιάρικου talk show διασημοτήτων που παρουσιάζει ο Ντέηβ Σκάυλαρκ, οπότε παρουσιαστής και παραγωγός ετοιμάζονται για επιτόπια συνέντευξη αναμένοντας τρελές τηλεθεάσεις, την ίδια στιγμή που η CIA εκμεταλλεύεται το γεγονός και ζητά από τον Σκάυλαρκ να δολοφονήσει τον πρόεδρο. 

Πρόκειται για μία από τις τέσσερις ταινίες που άγνωστοι χάκερ είχαν υποκλέψει από τους σέρβερ της Sony, δημιουργώντας μεγάλο ντόρο γύρω από το θέμα, με αποτέλεσμα την απόφαση της εταιρείας να βγάλει την ταινία σε πολύ περιορισμένο δίκτυο διανομής στις ΗΠΑ. Όπως αποδεικνύεται αφού δει κανείς την ταινία, η υποκλοπή μάλλον βοήθησε την ταινία να βρει έστω και περιορισμένο κύκλωμα διανομής, ενώ κανονικά θα πήγαινε για κυκλοφορία direct to video. Σχολική πλάκα χαμηλότατης αισθητικής, με σεξιστικά και σκατολογικά αστεία χειρίστου είδους, για κοινό δεκατετράχρονων με μηδενική γνώση ειδησεογραφίας, Σάββατο βράδυ στα mall των προαστίων στις μεσοδυτικές πολιτείες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)