Paddington (2014)



Παιδική ταινία των Studiocanal/TF1, σε σκηνοθεσία Πωλ Κινγκ, με τους Χιου Μπόνβιλ, Σάλλυ Χώκινς, Τζούλι Γουώλτερς, Νικόλ Κίντμαν και τη φωνή του Μπεν Γουίσω.

Ένα αρκουδάκι από το Περού ταξιδεύει μέχρι το Λονδίνο, όπου ψάχνει να βρει έναν Άγγλο εξερευνητή που είχε επισκεφθεί τη χώρα του πριν από πολλά-πολλά χρόνια. Δυστυχώς, όμως, το Λονδίνο δεν είναι πλέον έτσι όπως το είχε περιγράψει ο εξερευνητής στον θείο και τη θεία του, έτσι το αρκουδάκι στέκει αποσβολωμένο στον σιδηροδρομικό σταθμό του Πάντιγκτον, περιμένοντας κάποιον να το βοηθήσει.

Τα αρκουδάκι των βιβλίων του Μάικλ Μποντ που είχε γίνει και σειρά στην τηλεόραση to 1976, βρίσκει τον δρόμο του στη μεγάλη οθόνη σε μια ταινία που συνδυάζει ηθοποιούς και CGI animation και η οποία απευθύνεται εξίσου σε παιδιά αλλά και μεγάλους. Έχει χιούμορ, περιπέτεια, γέλιο και το πιο γλυκό αρκουδάκι που συναντήσατε ποτέ μετά τον Γουίνυ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Περισσότερες οικογενειακές ταινίες, θα βρείτε στο αρχείο κειμένων του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)