Ted (2012)


Κωμωδία της Universal, σε σκηνοθεσία Σεθ ΜακΦαρλαίην, με τους Μαρκ Γουώλμπεργκ, Μίλα Κούνις, Σεθ ΜακΦαρλαίην (φωνή), Τζιοβάννι Ρίμπιζι. 

Ο μικρός Τζων, όταν ήταν μικρός, ευχήθηκε κάποιο βράδυ Χριστουγέννων το αρκουδάκι που του χάρισαν οι γονείς του να μπορεί να μιλάει ώστε να είναι παντοτινοί φίλοι. Έτσι κι έγινε! Ο Τεντ ζωντάνεψε κι έγινε ο κολλητός τού Τζων για όλα τα χρόνια που ακολούθησαν. Μόνο που ο Τεντ είναι κάπως ρεμάλι και παρασύρει στην ανευθυνότητα και τον Τζων, ο οποίος στα 35 του δουλεύει σε μια εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και δεν μπορεί να παντρευτεί την αγαπημένη του που δουλεύει σε διαφημιστική εταιρεία και την οποία μαρκάρει στενά ο προϊστάμενός της. 

Όλα καλά στην αρχή, η ταινία ξεκινά αρκετά βέβηλα, όπως θα περίμενες από το δημιουργό του Family Guy (και παρουσιαστή της απονομής των Όσκαρ 2013), για να προσγειωθεί ανώμαλα στη συνέχεια, καθώς το θέμα μας είναι αν ο Τζων θα σοβαρευτεί ή όχι, ούτως ώστε να μη χάσει την καλή του και να την παντρευτεί. Με εξαίρεση τις καυστικές ατάκες, κάποιες cameo εμφανίσεις (Νόρα Τζόουνς, Σαμ-Φλας Γκόρντον-Τζόουνς και τις χορευτικές φιγούρες του Ρίμπιζι, η ταινία χάνεται σε έναν αδικαιολόγητο καθωσπρεπισμό ο οποίος είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)