Killing Kennedy (2013)


Τηλεταινία του National Geographic, σε σκηνοθεσία Νέλσον ΜακΚόρμικ, με τους Ρομπ Λόου, Τζίννιφερ Γκούντγουιν, Γουίλ Ρόθχάαρ, Μισέλ Τράχτενμπεργκ. 

Με τον Ριντλεϋ Σκοτ στην παραγωγή, η φιλόδοξη αυτή τηλεταινία (ενός καναλιού που δεν ασχολείται με τη μυθοπλασία κατά βάση) θέλει να εξιστορήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του JFK στις 22 Νοεμβρίου του 1963, δυστυχώς όμως με ένα σενάριο-αχταρμά που δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να επικεντρώσει στη ζωή του Όσβαλντ ή να θεοποιήσει τον ίδιο τον Κέννεντυ. Ενδεχομένως αν ήταν η ξεκάθαρη οπτική (έστω και δραματοποιημένη) του Όσβαλντ, τότε η ταινία να είχε ένα μεγαλύτερο δραματουργικό ενδιαφέρον, από αυτό το καλοφτιαγμένο κλασσικό εικονογραφημένο, που αν το παρακολουθήσει κανείς ανένταχτο από τα αφιερώματα του National Geographic για την επέτειο των 50 χρόνων από τη δολοφονία του Κέννεντυ, φαντάζει αδύναμο και μικρό. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)