Arrow (Σαιζόν 1-5, -2012-2016)

 
 



Σειρά κόμικ φαντασίας των DC/Warner, με τους Στήβεν Αμέλ, Κέητι Κάσσιντυ, Ντέηβιντ Ράμσεϋ, Γουίλλα Χόλλαντ, Σουζάννα Τόμσον, Πωλ Μπλάκθορν, Κόλιν Ντόννελ, Μανού Μπέννετ, Κόλτον Χαίυνς, Τζων Μπάρροουμαν. 

Ο εκατομμυριούχος Όλιβερ Κουήν που θεωρείτο νεκρός, επιστρέφει στη Στέρλινγκ Σίτυ μετά από 5 χρόνια ναυαγός σε ένα αχαρτογράφητο νησί. Ριζικά αλλαγμένος από τον ανέμελο και ανεύθυνο πλάιυμπόυ που ήταν κάποτε, ο Όλιβερ αναλαμβάνει να προστατεύσει την πόλη του από τα στοιχεία του εγκλήματος. 

Το δίκτυο CW εκμεταλλεύεται για δεύτερη φορά μετά το "Smallville" τη βιβλιοθήκη της DC Comics και μεταφέρει στη μικρή οθόνη μια πιο ενήλικη και προσγειωμένη εκδοχή του Green Arrow. Πίσω από τη δημιουργία της σειράς κρύβεται ένα ενδιαφέρον τρίο παραγωγών: ο Γκρεγκ Μπερλάντι (μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος του "Green Lantern"), ο κομίστας Μαρκ Γκούγκενχάιμ και ο Άντριου Κράιζμπεργκ, η έμπνευση και το κέφι των οποίων απέδωσαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Βοηθούμενη από ένα συμπαθέστατο και πανέμορφο καστ (ο Αμέλ στο ρόλο του Βέλους είναι ιδανική επιλογή), προσεκτικές στην εξέλιξή τους ιστορίες και σοβαρή επιχειρηματολογία, το Arrow ξεπέρασε τις προσδοκίες, δείχνει να είναι μια από τις καλύτερες κόμικ σειρές στην τηλεόραση, ενώ γέννησε και ένα ολόκληρο σύμπαν από τηλεοπτικές σειρές με υπερήρωες.
Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ. Σειρές και ταινίες από κόμικς θα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)