American Horror Story: Coven (2013)



Τρίτη σαιζόν, τρίτη ιστορία για τη σειρά τρόμου του FX, δημιουργία των Μπραντ Φάλτσουκ και Ράυαν Μέρφυ, με τους Τζέσσικα Λανγκ, Φράνσις Κόνρόυ, Σάρα Πώλσον, Κάθυ Μπέητς, Άντζελα Μπάσσετ, Στήβι Νικς. 

Στη Νέα Ορλεάνη, η σύναξη των μαγισσών αναζητεί τη διάδοχο της Aνωτάτης, η οποία όμως δεν επιθυμεί να παραδώσει τη θέση της, Την ίδια στιγμή, η ηγέτις του τάγματος των Βουντού, ξεκινά πόλεμο, ενόσω οι Κυνηγοί θέλουν να εξοντώσουν τις μάγισσες από προσώπου γης. 

Γυναικείο καστ πολλών αστέρων, ευρηματικοί διάλογοι και χιούμορ συνιστούν τα κυρίαρχα σημεία της τρίτης σαιζόν αυτής της πρωτότυπης showcase σειράς που έχει κερδίσει αναμφίβολα το ενδιαφέρον μας. Σπλάτερ όσο χρειάζεται, σέξυ όσο χρειάζεται και άρρωστο περισσότερο απ' όσο χρειάζεται, το American Horror Story γράφει κάθε χρονιά τη δική του ιστορία στην τηλεόραση, δημιουργώντας κατ' ουσίαν ένα δικό του είδος τρόμου. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)