Town Creek (2009)



Εναλλακτικός τίτλος: Blood Creek
Ελληνικός τίτλος: Η φυλή των αθανάτων

Ταινία τρόμου των Lionsgate/Gold Circle, σε σκηνοθεσία Τζόελ Σουμάχερ, με τους Χένρυ Καβίλ, Ντόμινικ Περσέλ, Μάικλ Φασμπέντερ. 

Το 1936, σε ένα κτήμα στις ΗΠΑ που το κατοικούν Γερμανοί, καταφθάνει ένας μυστηριώδης άντρας που συστήνεται ως ακαδημαϊκός, με σκοπό να μελετήσει κάποιους ρουνικούς λίθους που οι πρόγονοι της φυλής τους άφησαν εκεί όταν πρωτοανακάλυψαν την Αμερική. Στις μέρες μας, στην ίδια περιοχή, άνθρωποι εξαφανίζονται μυστηριωδώς. 

Μολονότι ο Τζόελ Σουμάχερ είναι ικανός για το καλύτερο, το χειρότερο και το ακόμα χειρότερο, είναι απορίας άξιο πώς ενεπλάκη σε αυτό το ασήμαντο b-movie, και το κυριότερο πώς δεν κατόρθωσε να προτείνει από τη σκοπιά του κάτι καλύτερο ως προς το ασύνδετο και παιδιάστικο σενάριο. Έχει δράση και σπλάτερ σε ικανό βαθμό, αλλά δεν είναι τίποτα απολύτως. Κι αν η λύση στο πρόβλημα του αρχικακού Φασμπέντερ (αυτός να μου πείτε πού πήγε και μπλέχτηκε) ήταν τόσο απλή, γιατί κανείς δεν το είχε σκεφτεί τόσα χρόνια νωρίτερα, να ξεμπερδεύαμε από δαύτον μια ώρα αρχύτερα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)