Το νυφοπάζαρο (1969)


Αισθηματική κωμωδία του Κώστα Ασημακόπουλου, με τους Αλέκο Αλεξανδράκη, Γιάννη Φέρτη, Νικηφόρο Νανέρη, Μέμα Σταθοπούλου, Ελένη Ανουσάκη, Νίκη Τριανταφυλλίδη, Διονύση Παπαγιαννόπουλο, Βίλμα Κύρου. 

Κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας, μετά την παρότρυνση του κολλητού τους, τρεις φίλοι ρίχνουν στη θάλασσα ένα μήνυμα σε μπουκάλι, με σκοπό να γνωρίσουν τυχαία το μεγάλο τους έρωτα. 

Παρά το εντυπωσιακό καστ και την χαριτωμένη ιδέα, η ταινία σπαταλιέται χωρίς ουσιαστικό σενάριο και με μια καρτ-ποστάλ διάθεση που δεν οδηγεί πουθενά. Δυστυχώς δε, μολονότι έγχρωμη, η μοναδική κόπια της που σώζεται είναι η ασπρόμαυρη, από τα χρόνια της ασπρόμαυρης τηλεόρασης, και μάλιστα ιδιαίτερα καταπονημένη με εμφανή προβλήματα και στον ήχο.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο των ελληνικών ταινιών του Cinemano (μέχρι και τη δεκαετία του '70) βρίσκεται εδώ. Τις πιο ανεξάρτητες και όσες γυρίστηκαν από τα χρόνια του '80 και μετά, θα τις βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)