This is 40 (2012)


Ελληνικός τίτλος: Καλά 40

Κωμωδία της Universal, σε σκηνοθεσία Τζαντ Άπατόου, με τους Πωλ Ραντ, Λέσλι Μαν, Μέγκαν Φοξ, Άλμπερτ Μπρουκς, Τζων Λίθγκοου. 

Παραμονές των γενεθλίων των 40 χρόνων ενός παντρεμένου ζευγαριού, η κρίση της μέσης ηλικίας φέρνει αλλαγές, αντιδράσεις, προκλήσεις και γκρίνια. 

Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν δικαιολογεί την ακατάσχετη φλυαρία και τη μεγάλη διάρκεια της ταινίας, η οποία σέρνεται για πάνω από δυο ώρες με σκοπό  να πει τι; Ότι οι άντρες πρέπει να αντιμετωπίσουν την κρισάρα που περνάνε οι γυναίκες τους για υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής και τη χούντα που επιβάλλουν στα σπίτια τους; Ότι οι έφηβες κόρες είναι αντιδραστικές; Ότι οι απομακρυσμένοι πατεράδες δημιουργούν ανασφάλεια στα παιδιά τους; Ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι αποζητά το πάθος στο σεξ, αλλά έρχεται η ρουτίνα και ο καθωσπρεπισμός και τα ρημάζουν όλα; Μπράβο, ανακαλύψατε νέες ιδέες και κερδίζετε χρυσούν ωρολόγιον. Τώρα, αφήστε αντίστοιχες ταινίες να τις κάνουν οι Γάλλοι κι εσείς, αγαπητέ κ. Άπατόου, αναζητείστε τις πρότερες έξυπνες ιδέες σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)