Άγουρη σάρκα (1974)



Ερωτική περιπέτεια του Παναγιώτη Κωνσταντίνου, με τους Νάνσυ Καπετανάκη, Παύλο Λιάρο, Βαγγέλη Καζάν, Βίκυ Παππά, Γιώργο Νέζο, Τάσο Γιαννόπουλο. 

Ένας γέρος ψαράς κρατά την εγγονή του αποκλεισμένη στο νησάκι τους για να μην κακοπάθει όπως η μητέρα της που ένας κακός τουρίστας την κατέστησε έγγυο και μετά εκείνη αυτοκτόνησε από ντροπή. Όμως, η αγνή Αλίκη τρέχει ανέμελη δεξιά και αριστερά στο νησί ελαφρώς ντυμένη και παραλίγο να τη βιάσει ένας πολύ κακός άνθρωπος. Την τελευταία στιγμή προτού συμβεί το κακό, τη σώζει ένας από τα τσιράκια του, ο οποίος, όμως, δεν είναι κακός, αλλά καλό παιδί που τον παρέσυρε στα δίχτυα των εγκληματιών η κακιά του η μοίρα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο κακή ταινία είναι, σε βαθμό που σας υπνωτίζει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Το αρχείο των ελληνικών ταινιών του Cinemano (μέχρι και τη δεκαετία του '70) βρίσκεται εδώ. Τις πιο ανεξάρτητες και όσες γυρίστηκαν από τα χρόνια του '80 και μετά, θα τις βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)