Oblivion (2013)


Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας της Universal, σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι, με τον Τομ Κρουζ και τους Άντρεα Ράιζμπορω, Μόργκαν Φρήμαν, Όλγκα Κουρυλένκο, Νικολάι Κόστερ-Γουάλντάου. 

Οι δύο τελευταίοι εναπομείναντες κάτοικοι της Γης, μετά την εξωγήινη εισβολή που ισοπέδωσε τον πλανήτη, έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες για να τα ταχτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες προτού αναχωρήσουν για τον Τιτάνα, το φεγγάρι του Κρόνου όπου έχουν μεταφερθεί οι επιζήσαντες. Όμως, η πτώση ενός διαστημοπλοίου και μία επιζήσασα από το πλήρωμά του αλλάζουν τα δεδομένα της πραγματικότητάς τους. 

Ενδιαφέρουσα ιστορία και μια καλογυρισμένη περιπέτεια που ξεφεύγει μακράν από το σωρό των αντίστοιχων made in blockbusterland ταινιών, αλλά στο άγχος της να μην κουράσει και να μαζέψει θεατές, καταφεύγει σε θεαματικές περιπετειώδεις σκηνές, σε βάρος μιας πιο προσεγμένης σεναριακής εξέλιξης της ιστορίας.

Σχόλια

  1. Το τραγούδι ων τίτλων τέλους θέλεις να πεις... Αυτό ήταν εξαιρετικό, ναι. Το soundtrack αυτό καθ'αυτό δεν μου έμεινε στη μνήμη ως κάτι αξιομνημόνευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)