Brickleberry (3 Σαιζόν, 2012-2014)

 



Αναίσχυντη σειρά κινουμένων σχεδίων (αυστηρά για ενήλικες) των Fox/Comedy Central, δημιουργία των Ρότζερ Μπλακ και Γουάκο Ο'Γκούιν. 

Στον εθνικό δρυμό του Μπρίκλμπέρρυ, μια ομάδα από αβοήθητους δασοφύλακες αντιμετωπίζει οικολογικά, εθνικά, θρησκευτικά, φυλετικά και σεξουαλικά διλήμματα (ενίοτε και τριλήμματα). Οι χαρακτήρες είναι όλοι τους χαμένα κορμιά. Αρχιδασοφύλακας τέως πορνοστάρ, ένας νέγρος γεροντόφιλος, μια καταπιεσμένη χοντρή λεσβία, ένας πανηλίθιος μικροτσούτσουνος, ένας ακρωτηρισμένος μανιακός με τις βόμβες, ένας παιδόφιλος κτηνοβάτης και ένα υιοθετημένο έφηβο αρκουδάκι, που είναι ο πιο ελεεινός χαρακτήρας που έχει βγάλει ποτέ η τηλεόραση, καταστρέφουν κάθε ιερό και όσιο κάθε εβδομάδα. Διάλογοι χωρίς ίχνος ντροπής και μεταμέλειας και ιστορίες που δεν μπορείς να πιστέψεις ότι μπορούν να βγουν από ανθρώπινο νου (όπως π.χ. η gay βόμβα που είχε φτιάξει μυστικά το πεντάγωνο ώστε να λήξει τον πόλεμο στο Ιράκ). Γελάς, προσβάλλεσαι, ξαναγελάς και δεν θες να τελειώσει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)