The Phantom of the Opera at the Royal Albert Hall (2011)


Για τον εορτασμό των 25 χρόνων συνεχών παραστάσεων του εμβληματικού μιούζικαλ του Άντριου Λόυντ Βέμπερ, δόθηκε μια ειδική φαντασμαγορική παράσταση στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, με δύο εξαίρετους πρωταγωνιστές, τον Ράμιν Κάριμλου και την Σιέρρα Μπότζες, να ηγούνται ενός θιάσου 150 ατόμων (όταν στο Her Majesty's Theatre του Λονδίνου, όπου το Φάντασμα παίζεται από το 1986, ο θίασος δεν υπερβαίνει τα 50 άτομα).

Εντυπωσιακοί φωτισμοί, οπτικά εφφέ, σκηνικά και γιγαντο-οθόνες αναπαριστούν όσο το δυνατόν πληρέστερα τον διάκοσμο της πρωτότυπης παραγωγής, ενώ οι νέες ενορχηστρώσεις για μια ακόμη μεγαλύτερη ορχήστρα δημιουργούν μιαν αξέχαστη εμπειρία. Στα συν της βραδιάς που μεταδόθηκε δορυφορικά και σε κινηματογράφους σε πολλές χώρες του κόσμου, η εμφάνιση της πρώτης Κριστίν, Σάρα Μπράιτμαν, η οποία ερμήνευσε το βασικό τραγούδι της παράστασης συνοδευόμενη από τέσσερα "Φαντάσματα" προηγούμενων παραγωγών. Συγκινητικό, εξαιρετικό, μεγαλειώδες. Μια συμπαραγωγή της Cameron Mackintosh Limited, του Really Useful Group και της Universal.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)