The fault in our stars (2014)


Ελληνικός τίτλος: Το λάθος αστέρι

Αισθηματικό δράμα της Fox, σε σκηνοθεσία Τζος Μπουν, με τους Σεϋλίν Γούντλυ, Άνσελ Έλγκορτ, Νατ Γουλφ, Λώρα Ντερν, Σαμ Τράμμελ, Γουίλλεμ Νταφόε. 

Μια ετοιμοθάνατη από καρκίνο κοπέλα, ερωτεύεται έναν νεαρό που έχει επιβιώσει από την επάρατο και μαζί ονειρεύονται να συναντήσουν τον αγαπημένο της συγγραφέα. 

Όπως λέει και η ίδια η πρωταγωνίστρια προτού καν η ταινία ξεκινήσει καλά-καλά, δεν πρόκειται για μια ταινία που δείχνει τη δύναμη της θέλησης και την επιθυμία για ζωή των ασθενών που υπερνικούν όλα τα εμπόδια. Ακριβώς, δεν πρόκειται επ' ουδενί για μαι τέτοια ταινία. Με τον αφορμή τον καρκίνο και ένα εφηβικό ρομάντσο, η ταινία μιλά για τους ανθρώπους της, για την αρρώστια, για τον έρωτα, για τα ταξίδια, για την κατανόηση, για τον φόβο, για την απώλεια και τον θάνατο. Είναι παραδόξως ευχάριστη καθώς δεν επιθυμεί να σε ψυχοπλακώσει, ενώ πετυχαίνει να διαπερνούν τον θεατή τα συναισθήματα της πρωταγωνίστριας, όποια κι αν είναι αυτά. Υπέροχη η Σεϋλίν Γούντλυ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δύναμη ζωής και αισιοδοξίας ο Άνσελ Έλγκορτ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)