Draft day (2014)


Ελληνικός τίτλος: Η μεγάλη μέρα

Αθλητική ταινία της Summit, σε σκηνοθεσία Άιβαν Ράιτμαν, με τους Κέβιν Κόστνερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τσάντγουικ Μπόζμαν, Ντέννις Λήρυ, Φρανκ Λανγκέλα, Σαμ Έλλιοτ, Έλλεν Μπέρστυν. 

Ανήμερα της επιλογής των παιχτών για το αμερικανικό πρωτάθλημα ράγκμπυ, γεγονός τεράστιας σημασίας για τους φιλάθλους και τις ομάδες, ο διευθυντής της ομάδας του Κλήβελαντ καλείται να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα του επιτρέψουν να χτίσει την ομάδα των ονείρων του, κόντρα στις αντιρρήσεις που συναντά στον περίγυρό του. 

Ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός στα αθλητικά δρώμενα της Αμερικής, και αρκετά μακριά από τη νοοτροπία των υπολοίπων χωρών, γίνεται μια ενδιαφέρουσα ταινία που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει να απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Καλά δομημένο το καστ, ερμηνεύει αξιόπιστα ένα σενάριο από το οποίο δεν λείπουν οι μεγαλοστομίες, ενώ ο Άιβαν Ράιτμαν, απών εδώ και χρόνια από τη σκηνοθετική καρέκλα, κινηματογραφεί διεκπεραιωτικά και κάνει ό,τι μπορεί στο μοντάζ για να προσδώσει παραπάνω ρυθμό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)