After we fell (2021)


Ελληνικός τίτλος: After 3 -Μετά την πτώση

Αισθηματικό δράμα της Voltage σε σκηνοθεσία Καστίλ Λάντον, με τους Τζόζεφιν Λάνγκφορντ, Χίροου Φάινς Τίφιν, Λουίζ Λόμπαρντ, Ρομπ Έστες, Αριέλ Κέμπελ, Τσανς Περντόμο.

Εκεί που η Τέσα και ο Χάρντιν δείχνουν να βρίσκουν ξανά την ισορροπία στη σχέση τους, τα προβλήματα δεν τους εγκαταλείπουν ποτέ. Από τη μια, η εμφάνιση του αλκοολικού πατέρα της προκαλεί τριβές στο ζευγάρι, με την Τέσα να νομίζει πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να τα ξαναβρεί μαζί του και με τον Χάρντιν να μην τον εμπιστεύεται, πεπεισμένος πως επέστρεψε με σκοπό να εκμεταλλευθεί την κόρη του. Παράλληλα, η ένταση κορυφώνεται με την άμεση μετακόμιση εκείνης στο Σηάτλ, όπου θα μπορεί να εργαστεί στη δουλειά των ονείρων της, με εκείνον να αρνείται να την ακολουθήσει, νιώθοντας μειονεκτικά απέναντί της.

Ομολογώ πως ο ψυχαναγκασμός μου είναι αυτός που με κάνει να εξακολουθώ να παρακολουθώ το "δράμα" του ταλαίπωρου αυτού ζεύγους, που νιώθουν πως αντιμετωπίζουν έναν κυκεώνα προβλημάτων, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν τον παραμικρό λόγο για να τρώγονται. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο δε είναι πως πλέον οι ταινίες της σειράς δεν έχουν την παραμικρή αυτοτέλεια και λειτουργούν εμφανώς ως επεισόδια μεγάλου μήκους ενός σήριαλ που μεταδίδεται μια φορά τον χρόνο. Υπό αυτό το πλαίσιο λοιπόν οι φανατικοί (και οι ψυχαναγκαστικοί) θεατές της σειράς, προσήλθαν για να παρακολουθήσουν ακόμη ένα κεφάλαιο στη ζωή του Χάρντιν και της Τέσα, το οποίο όμως έχει πάψει να προσφέρει εκπλήξεις, βυθισμένο στις προφάσεις καθώς είναι και στην επιτήδευση. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε το Cinemano στο Facebook και στο Instagram.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)