The Amazing Spider-Man (2012) (3D)



H Columbia επιστρέφει στο μύθο του ανθρώπου-αράχνη της Marvel, αυτή τη φορά με νέο σκηνοθέτη (Μαρκ Γουέμπ) και νέο Πήτερ Πάρκερ/Σπάιντερ Μαν (Άντριου Γκάρφηλντ). 

Παρά τις διαβεβαιώσεις του στούντιο πως ήταν επιθυμία τους να αφηγηθούν (ξανά) από την αρχή την ιστορία του διάσημου ήρωα των κόμικ, η αλήθεια είναι πως η σειρά αναγκάστηκε να μηδενιστεί και να το πάνε πάλι από την πρώτη ημέρα, εξαιτίας της αποχώρησης, λόγω διαφωνιών, του σκηνοθέτη της τριλογίας Σαμ Ράιμι και ως εκ τούτου και του πρωταγωνιστή της Τόμπυ Μαγκουάιαρ. Επομένως, spider-man 4 με άλλο καστ θα ήταν προδιαγεγραμμένη αποτυχία, άρα κάνουμε επαναλανσάρισμα του ήρωα και ταυτόχρονα το σταυρό μας για το αν θα το δεχτεί το κοινό. 

Το αποτέλεσμα δεν είναι με τίποτα αυτό που θα έλεγε κανείς αποτυχημένο, παρ' όλα αυτά οι συγκρίσεις με τη μόλις προ δεκαετίας τριλογία δεν το ευνοούν. Ο Άντριου Γκάρφηλντ δεν είναι κακός στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά οι αυθαιρεσίες για το παρελθόν των γονιών του ξενίζουν. Επίσης, όλα δείχνουν να γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και ο "κακός" δεν είναι τόσο σημαντικά επικίνδυνος. Κατά τα άλλα, δεν παύει να είναι μια ευχάριστη ψυχαγωγία. Πρωταγωνιστούν η Έμμα Στόουν, ο Ράις Ίφανς, ο Ντένις Λήρυ, ο Μάρτιν Σην και η Σάλλυ Φηλντ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)