Magic Mike (2012)


Κοινωνική ταινία του Στήβεν Σόντερμπεργκ, με τους Τσάννινγκ Τέιτουμ, Άλεξ Πέττυφερ, Ματ Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλλο, Μάθιου ΜακΚόννωχυ, Ολίβια Μαν. 

Έργα και ημέρες, έρωτες και περιπέτειες, όνειρα και φιλοδοξίες μιας ομάδας στρίπερ που δουλεύουν σε ένα κλαμπ της Τάμπα. 

Βασισμένο σε πραγματικές ιστορίες και εν μέρει στο παρελθόν του ίδιου του Τσάννινγκ Τέιτουμ, η ταινία προσπαθεί να κρατήσει αντικειμενικές αποστάσεις στην αφήγηση της ιστορίας και αυτό είναι και το μεγαλύτερό της πρόβλημα. Με μόνιμο άγχος να μην χαρακτηριστεί ταινία για ματάκηδες, τα βλέπει όλα από μια τέτοια απόσταση που χάνει το ίδιο της το θέμα. Ούτε από τη γυναικεία ματιά είναι γυρισμένη (οπότε τσάμπα τόσοι κούκλοι μαζεμένοι πρωταγωνιστές) ούτε από την αντρική (οι γυναίκες είναι από αδιάφορες μέχρι εκνευριστικές), ούτε τα χορευτικά είναι απολαυστικά. Οπότε, προς τι όλα αυτά; Αφού αποφάσισες να κάνεις ταινία για το αντρικό στριπτήζ, κάνε την να την ευχαριστηθείς, αλλιώς γύρισε το Oceans Fourteen να ξεμπερδεύουμε. Πάντως, ο Τέιτουμ όποτε εμφανίζεται για το νούμερό του επί σκηνής είναι απίστευτος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)