American Horror Story (2011)



Σειρά τρόμου του FX, δημιουργία των Μπραντ Φάλτσουκ και Ράυαν Μέρφυ, με τους Ήβαν Πήτερς, Τζέσσικα Λανγκ, Ζάκαρυ Κουίντο, Φράνσις Κόνρόυ, Ντύλαν ΜακΝτέρμοτ. 

Μια οικογένεια εγκαθίσταται σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και τραβάει τα πάνδεινα, όχι μόνο με τους νεκρούς που κυκλοφορούν ανάμεσά τους, αλλά και με τους γείτονες. 

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της τηλεοπτικής σαιζόν 2011-2012, αυτή η απρόσμενη επιτυχία που έκανε ό,τι μπορούσε στο πλαίσιο των περιορισμών του τι μεταδίδεται και τι όχι στην τηλεόραση για να τρομάξει το κοινό της. Και το κατάφερε! Έχοντας έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων για να αφηγηθεί μια συγκεκριμένη ιστορία, με αρχή, μέση και τέλος, μπήκε στα βαθιά, υπήρξε βέβηλη και ατίθαση, βλάσφημη και ονειρική (ή καλύτερα, εφιαλτική) και πέτυχε για το είδος της αυτό στο οποίο αποτυγχάνουν μακράν οι πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές. Στα συν της σειράς οι ερμηνείες της Τζέσσικα Λανγκ και της Φράνσις Κόνρόυ , καθώς και η ατμοσφαιρική μουσική της. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)