Godzilla (2014) (3D)


Περιπέτεια φαντασίας της Warner, σε σκηνοθεσία Γκάρεθ Έντουαρντς, με τους Άαρον Ταίυλορ-Τζόνσον, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Κεν Γουατανάμπε, Σάλλυ Χώκινς. 

Όταν δύο πανάρχαια τέρατα που τρέφονται με πυρηνική ενέργεια ξυπνούν από τη νάρκη και απειλούν τον κόσμο με ολική καταστροφή, ο Γκοτζίλα ξυπνά και αυτός για να επαναφέρει την ισορροπία στη φύση. 

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα μαθαίνουμε από κάτι σπασμωδικές ατάκες των πρωταγωνιστών από 'δω κι από 'κει, καθώς ιστορία, σενάριο και διάλογοι δεν υπάρχουν. Αντίστοιχα δεν υπάρχει ούτε Γκοτζίλα, καθώς το έρημο το τέρας κατέληξε να είναι γκεστ στην ίδια του την ταινία, χαμένος μέσα σε νυχτερινά πλάνα, κάτω από βροχή και με λήψεις πίσω από παρμπρίζ αυτοκινήτων και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Εννοείται πώς όλα αυτά εξοικονόμησαν χρήματα και χρόνο στα οπτικά εφφέ, αλλά όταν βλέπεις Γκοτζίλα, αν μη τι άλλο θέλεις να δεις τον Γκοτζίλα και όχι κοροϊδίες. Θα μου πείτε, βέβαια, κοροϊδία είναι ότι και στους τίτλους αναφέρεται στα πρώτα ονόματα και η Ζυλιέτ Μπινός, η οποία πεθαίνει στο 10ο λεπτό της ταινίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)