New Girl (7 Σαιζόν, 2011-2018)





Ημίωρη κωμική σειρά της Fox, δημιουργία της Ελίζαμπεθ Μέριγουέδερ, με την Ζόη Ντεσανέλ και τους Τζέηκ Μ. Τζόνσον, Μαξ Γκρήνφιλντ, Λαμόρν Μόρις, Χάννα Σιμόν. 

Η ιδιότροπη, εκκεντρική και παλαβιάρα Τζες, μετά από έναν άσχημο χωρισμό, μετακομίζει στο ίδιο διαμέρισμα με τρεις εξίσου ανισόρροπους άντρες. 

Χαριτωμένη, ελαφρώς αντισυμβατική, με καλούς διαλόγους και πραγματικούς χαρακτήρες, η σειρά κέρδισε τηλεθεατές από την πρώτη σαιζόν. Δεν είναι το σήριαλ που θα σε ρίξει ανάσκελα από τα γέλια, αλλά αυτό που θέλεις να βλέπεις κάθε εβδομάδα γιατί ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες του και επειδή όλο και κάποια από τις μαλακίες τους την έχεις κάνει κι εσύ. 

Δυστυχώς, όμως δεν ωρίμασε σαν το καλό κρασί, αφού έγινε περισσότερο "καθώς πρέπει" από όσο χρειαζόταν με τους κεντρικούς ήρωες να γίνονται όλο και πιο συμβατικοί και με την εκκεντρικότητα να δίνει τη θέση της σε αισθηματικά διλήμματα, αναίτιους χωρισμούς και νέους δεσμούς. Αφήστε δε που η τρέλα της Τζες άρχισε να μοιάζει με ψυχαναγκασμό. Με τη δυναμική σιγά-σιγά να μειώνεται, αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της σειράς με τον 7ο κύκλο, ο οποίος είχε μόλις 8 επεισόδια και που στην πραγματικότητα έδωσε την ευκαιρία στους δημιουργούς της να ολοκληρώσουν την ιστορία και στους συντελεστές να αποχαιρετήσουν το κοινό, απλά και μόνο για να μην διακοπεί χωρίς φινάλε. Κάπως αμήχανα τα επεισόδια, πήγαν την ιστορία λίγα χρόνια πιο πέρα για να φτάσουμε επιτέλους στον γάμο του Νικ και της Τζες που όλοι περιμέναμε ότι θα συμβεί αλλά και να αποχαιρετήσουμε αυτό το loft που ήταν το σημείο αναφοράς όλων όσα παρακολουθήσαμε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)