The Secret Circle (2011)


Η επιτυχία των Ημερολογίων ενός Βρυκόλακα, οδήγησαν τη Warner και το τηλεοπτικό δίκτυο CW να ασχοληθούν και με μια άλλη σειρά βιβλίων του ίδιου συγγραφέα, του Λ. Τζ. Σμιθ. Στη σειρά, δημιουργία του Άντριου Μίλλερ, παρακολουθούμε την ιστορία της 16χρονης Κάσσι, η οποία μετά το θάνατο της μητέρας της πηγαίνει να ζήσει με τη γιαγιά της στη (φανταστική) πόλη του Τσανς Χάρμπορ. Εκεί μαθαίνει πως αποτελεί μέλος μιας ομάδας μαγισσών, φυσικής συνέχειας του μυστικού μαγικού κύκλου των γονιών τους. 

Ποντάροντας στη δυναμική της δημοφιλούς σειράς της οποίας η τρίτη σαιζόν ξεκινούσε εκείνη τη χρονιά, τοποθέτησαν μάλιστα το Secret Circle στην ίδια ημέρα μετάδοσης με τα Ημερολόγια, προσπαθώντας να δημιουργήσουν "πακέτο". Όμως, στην προκειμένη περίπτωση το γλυκό δεν έδεσε και δικαιολογημένα. Η ιστορία από ένα σημείο και μετά σερνόταν, το ερωτικό τρίγωνο δεν ενδιέφερε κανέναν (όπως και οι χαρακτήρες) και το καστ δεν συγκινούσε. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν για τη διάσωσή της, η σειρά ματαιώθηκε μετά από μόλις μία σαιζόν, έχοντας εξασφαλίσει, πάντως, ένα αξιοπρεπές φινάλε. 

Πρωταγωνιστούν Μπριτ Ρόμπερτσον, Τόμας Ντέκκερ, Φοίβη Τόνκιν (πανέμορφη και με στυλάκι, μεταπήδησε τον ακόλουθο χρόνο στα "Ημερολόγια"), Σέλλεϋ Χέννιγκ, Γκέηλ Χάρολντ, Νατάσα Χένστριτζ, Κρις Ζύλκα.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)