Fortitude (Season 1 -2015)


Σειρά θρίλερ του Sky, δημιουργία του Σάιμον Ντόναλντ, με τους Ρίτσαρντ Ντόρμερ, Σόφι Γκράμπολ, Βερόνικα Εσέγκουι, Μπγιορν Χλύνουρ Χάραλντσον, Στάνλεϋ Τούτσι, Νίκολας Πίνοκ, Λιουκ Τρέντγουαίυ. 

Η πόλη Fortitude στον αρκτικό κύκλο, θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα μέρη στη Γη. Κοινότητα επιστημόνων και εργατών στην πλειοψηφία τους, το Fortitude, σκεπασμένο από τον πάγο μοιάζει με το τελευταίο καταφύγιο ηρεμίας. Μέχρι που μια δολοφονία καταστρέφει αυτή την ηρεμία και αποκαλύπτει ένα θανάσιμο κίνδυνο. 

Ξεκινάει με ενδιαφέρον, με ένα ιντριγκαδόρικο σενάριο που κινεί το ενδιαφέρον του θεατή. Η αλήθεια είναι, όμως, πως κάπου στη μέση κρεμάει, επαναλαμβάνεται και δημιουργεί έντονα την αίσθηση πως θα σε απογοητεύσει. Στην πραγματικότητά, όμως, φυλάει τον άσσο στο μανίκι της για τα τελευταία επεισόδια, όταν το ενδιαφέρον της σειράς αναζωπυρώνεται και η ιστορία πηγαίνει σε άλλα μονοπάτια. Καλογυρισμένη παραγωγή, η αξία της οποίας όμως θα κριθεί στον επόμενο κύκλο, καθώς το μυστικό αποκαλύφθηκε και τώρα απομένει να δούμε πως θα το διαχειριστούν στα επόμενα επεισόδια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)