Marvel's Agent Carter (2 Σαιζόν, 2015-2016)


Ελληνικός τίτλος: Πράκτορας Κάρτερ

Κόμικ σειρά φαντασίας των Marvel/ABC, δημιουργία των Κρίστοφερ Μάρκους και Στήβεν ΜακΦήλυ, με τους Χέυλυ Άτγουελ, Τζέημς Ντ'Άρσυ, Ένβερ Τζόκατζ. 

Βασισμένη σε χαρακτήρες από το κόμικ αλλά και από την ταινία του Κάπταιν Αμέρικα, αυτή η σειρά που βγήκε δειλά και πειραματικά για να καλύψει το χειμωνιάτικο διάλειμμα του Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D., τα έχει όλα: πραγματική κόμικ καταγωγή, δομημένους χαρακτήρες, πολύ καλή κινηματογράφηση και αναπαράσταση εποχής αλλά και ένα σενάριο με συνοχή, αρχή, μέση και τέλος, χιούμορ και σπιρτάδα. Ο μικρός αριθμός επεισοδίων επέτρεψε στη σειρά να μην χαθεί σε φλυαρίες και ανοησίες, ενώ το χρυσό παρελθόν της Marvel την καθιστά παράδεισο των απανταχού geeks. Σε καλά επίπεδα κινήθηκε και ο δεύτερος κύκλος, μολονότι η βασική ιστορία κρίνω ότι δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει σε όλα τα επεισόδια. Παρ'όλα αυτά, είχε το ίδιο χιούμορ και κυρίως μια εξαιρετική πρωταγωνίστρια που έδινε πνοή στον ρόλο. Όμως, η τηλεθέασή της δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει και τρίτη σαιζόν, οπότε η σειρά ολοκληρώθηκε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)