Don't trust the b**** in apartment 23 (2 Σαιζόν, 2012)


Κωμική σειρά της Fox, δημιουργία της Νανάτσκα Χαν, με τους Κρίστεν Ρύττερ, Ντρήμα Γουώκερ, Τζέημς Βαν Ντερ Μπηκ. 

Η Τζουν εγκαταλείπει τα όνειρά της να δουλέψει στη Γουώλ Στρητ, όταν η εταιρεία που την είχε προσλάβει φαλίρει την ημέρα που πάει να πιάσει δουλειά. Μόνη, απένταρη και άνεργη στη Νέα Υόρκη, καταλήγει συγκάτοικος της Χλόη, μιας ημίτρελης και εκκεντρικής "πάρτυ άνιμαλ" κοπέλας, αγνώστου επαγγέλματος και ηθικής, κολλητής του Τζέημς Βαν Ντερ Μπηκ, πρωταγωνιστή της πάλαι ποτέ μεγάλης επιτυχίας "Dawson's Creek" (ως "Νεανικές ανησυχίες" παιζόταν από το Mega). 

Η πρώτη "δοκιμαστική" σαιζόν των 7 επεισοδίων τα πήγε καλά και η σειρά ανανεώθηκε και για δεύτερο κύκλο από το δίκτυο ABC που τη μεταδίδει. Η τρέλα σίγουρα δεν πάει στα βουνά, αλλά ούτε κατοικεί και στα 7 πρώτα επεισόδια, αφού κάποια εξυπηρετούν να περάσει απλά το 25λεπτο με χαμόγελο. Άνιση μεν, διασκεδαστική δε. Μετά το Episodes όπου ο Ματ ΛεΜπλανκ παίζει τον εαυτό του, έχει πλάκα να βλέπεις άλλον έναν ωραίο των '90s να τσαλακώνει τον εαυτό του και να αυτοσαρκάζεται.

O δεύτερος κύκλος απογοήτευσε, καθώς εξελικτικά η ιστορία δεν πήγαινε πουθενά, οι κακίες της Χλόη "μαλάκωσαν", άρχισαν και κάτι ηθικοπλαστικά του τύπου "πώς θα κάνουμε την τρελή καλύτερο άνθρωπο", οπότε όλο το παιχνίδι χάθηκε νωρίς. Το ABC ακύρωσε τη σειρά στη μέση του δεύτερου κύκλου και μάλιστα τα τελευταία επεισόδια που είχαν ήδη γυριστεί μεταδόθηκαν μόνο από το site του δικτύου. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)