Now you see me (2013)


Ελληνικός τίτλος: Η συμμορία των μάγων

Περιπέτεια της Summit, σε σκηνοθεσία Λουί Λετεριέ, με τους Τζέσι Άιζενμπεργκ, Γούντυ Χάρελσον, Μαρκ Ράφαλλο, Ίσλα Φίσερ, Ντέηβ Φράνκο, Μελανί Λωράν, Μόργκαν Φρήμαν, Μάικλ Κέην. 

Τέσσερις πλανόδιοι ταχυδακτυλουργοί γίνονται μέσα σε ένα χρόνο το πιο διάσημο θέαμα μαγείας στον κόσμο. Με το όνομα "Οι τέσσερις καβαλλάρηδες" δίνουν μια μεγαλειώδη παράσταση στο Λας Βέγκας, κατά την οποία -φαινομενικά- ληστεύουν μια τράπεζα... στο Παρίσι! Το FBI παθαίνει κρίση, μια πράκτορας της Ιντερπόλ σπεύδει να τους βοηθήσει, αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει πώς το έκαναν... εκτός από αυτά που εντοπίζει ο παρουσιαστής μια επιτυχημένης σειράς ντοκυμανταίρ στην τηλεόραση που αποκαλύπτει τα μυστικά των μάγων. 

Ένα πολύ καλό καστ που το διασκεδάζει αφόρητα, απολαυστικότατα ταχυδακτυλουργικά και κινηματογραφικά τρυκ, μια καλοστημένη παραγωγή και ένα έξυπνο σενάριο κάνουν την ταινία μια από τις διασκεδαστικότερες που έχουν γυριστεί τα τελευταία χρόνια. Όχι πως δεν υποψιάζεσαι κάποια στιγμή τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά δεν έχει αυτό τόση σημασία όσο το ότι περνάς υπέροχα όσο διαρκεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)