An affair to remember (1957)


Ελληνικός τίτλος: Μεγάλε μου έρωτα

Αισθηματική ταινία της Fox, σε σκηνοθεσία Λήο ΜακΚάρεϋ, με τους Κάρυ Γκραντ, Ντέμπορα Κερ, Καθλήν Νέσμπιτ.

Ένας διάσημος πλαίυ μπόυ ταξιδεύει με προορισμό τη Νέα Υόρκη όπου ήδη έχουν ανακοινωθεί οι γάμοι του με μια πάμπλουτη νύφη. Στο ίδιο υπερωκεάνιο βρίσκεται και μια νεαρή κοπέλα, τέως τραγουδίστρια, η οποία επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, στον επιχειρηματία αρραβωνιαστικό της, μετά από μια σύντομη κρουαζιέρα αναψυχής. Η συνάντησή τους αποβαίνει μοιραία, ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος, αλλά οι επιφυλάξεις τους σημαντικές. Έτσι, δίνουν διορία έξι μηνών ο ένας στον άλλον, να ταχτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και, αν όλα πάνε καλά, να συναντηθούν ξανά στην κορυφή του Εμπάιρ Στέητ Μπίλντινγκ.

Κορυφαίο αισθηματικό μελό, με ένα κορυφαίο ζευγάρι που βάζει φωτιά στην οθόνη. Έγχρωμον και Σινεμασκόπ, θα σας μαγέψει με τις ερμηνείες, θα σας κάνει να χαμογελάσετε με τους έξυπνους διαλόγους και θα σας κάνει να ερωτευθείτε στο σπίτι της γιαγιάς, στη Βιλφράνς, σε μια υπέροχη σεκάνς που δεν θέλεις να τελειώσει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις δραματικές ταινίες, θα βρείτε το αρχείο κειμένων του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)