11.22.63 (2016)



Σειρά φαντασίας της Warner, βασισμένη σε μυθιστόρημα του Στήβεν Κινγκ και σε παραγωγή του Τζέι Τζέι Άμπραμς, για την υπηρεσία streaming Hulu, με τον Τζέημς Φράνκο και τους Σάρα Γκάντον, Τζωρτζ ΜακΚαίυ, Κρις Κούπερ, Ντάνιελ Γουέμπερ, Τζος Ντουχάμελ. 

Ένας καθηγητής λυκείου ανακαλύπτει μια δίοδο στον χρόνο και επιστρέφει στο παρελθόν για να αποτρέψει τη δολοφονία του Τζων Φ, Κέννεντυ. 

Μια πολυαναμενόμενη σειρά που χαρακτηριζόταν από πολλούς ως το τηλεοπτικό γεγονός του 2016, δεν κατόρθωσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της. Και είναι κρίμα τόσα μεγάλα ονόματα στην παραγωγή και το σενάριο να μην μπορούν να στοχοθετήσουν στο ενδιαφέρον θέμα τους και να πλατιάσουν με αισθηματικές ιστορίες και προσωπικά δράματα που τελικά αποπροσανατόλισαν τη σειρά και την έκαναν να χάσει σε ένταση. Έχει δυνατό καστ και στιβαρές ερμηνείες, καθώς και κάποια πολύ ενδιαφέροντα σημεία (όπως αυτό του παρελθόντος που αντεπιτίθεται σε όποιον επιχειρήσει να το αλλάξει), τα οποία όμως μένουν ανεκμετάλλευτα και περιστασιακά. Το ίδιο ανεκμετάλλευτο μένει και το what if του φινάλε. Στο σύνολό της έχει ενδιαφέρον, αλλά είναι άνιση. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)