Playing it cool (2014)


Ελληνικός τίτλος: Σφυρίζοντας για τον έρωτα

Ρομαντική κομεντί της Voltage, σε σκηνοθεσία Τζάστιν Ρήαρντον, με τους Κρις Έβανς, Μισέλ Μόναχαν, Τόφερ Γκρέης, Λιουκ Γουίλσον. 

Ένας σεναριογράφος που θέλει οπωσδήποτε να δουλέψει σε ένα blockbuster, υποχρεώνεται να γράψει μια ρομαντική κομεντί, είδος το οποίο απεχθάνεται, καθώς ο ίδιος ούτε έχει ερωτευθεί ούτε πιστεύει στον έρωτα. Όμως, όταν γνωρίζει τυχαία μια αρραβωνιασμένη γυναίκα που τον εντυπωσιάζει, όλες οι πεποιθήσεις του θα αρχίσουν να φαντάζουν ελλειμματικές. 

Ρομαντική κομεντί που θέλει να αποδομήσει τα κλισέ των ρομαντικών κομεντί και καταλήγει να τα ακολουθεί ένα προς ένα. Αν αυτή είναι η ειρωνική ματιά των δημιουργών της δεν το γνωρίζω, πάντως, το γλυκό δεν δείχνει να δένει καλά στον φούρνο. Πέραν του κοινότοπου σεναρίου το οποίο παίρνει ανάσες από κάποια εμβόλιμα ευρήματα του ήρωα που βλέπει τον εαυτό του στις αφηγήσεις των φίλων του, η σκηνοθεσία είναι άτονη και μένει απλά το όμορφο πρωταγωνιστικό δίδυμο που σώζει τα προσχήματα. Επίσης, ας βρεθεί κάποιος να μου εξηγήσει τον ελληνικό τίτλο της ταινίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)