Jusqu'à toi (2009)


Ελληνικός τίτλος: Ερωτικά μπερδέματα

Αισθηματική κομεντί του Studio 37, σε σκηνοθεσία Τζένιφερ Ντεβολντέρ, με τους Μελανί Λωράν, Τζάστιν Μπάρτα, Βαλερί Μπενγκιγκί, Μπίλλυ Μπόυντ, Μωρίς Μπενισού. 

Ένας Αμερικανός που ταξιδεύει μόνος του στο Παρίσι, αφού τον αφήνει η κοπέλα του, μια ρομαντική και ονειροπαρμένη Γαλλίδα, δυο βαλίτσες που μπερδεύονται και μια υπερατλαντική ερωτική ιστορία.

Ο Τζακ και η Κλοέ μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, κι ας μην έχουν γνωριστεί. Αλαφροΐσκιωτοι, επαρκώς ανθρωποφοβικοί και ανίκανοι να χειριστούν καταστάσεις, προτιμούν τη μοναξιά τους και την ασφάλεια που τους προσφέρει το μικροσύμπαν τους. Η βαλίτσα του Τζακ, όμως, βρίσκεται κατά λάθος στα χέρια της Μελανί, που ανοίγοντάς της νομίζει πως ανακαλύπτει τον άντρα των ονείρων της. Χαριτωμένο φιλμάκι, με έναν λεπτό αφηγηματικό σαρκασμό, αλλά και υποτονικό ταυτόχρονα, καθώς παρασύρεται ίσως από τους αλλοπαρμένους ήρωές του. Είναι, όμως, γλυκύτατοι οι δύο πρωταγωνιστές και τόσο ρομαντική η ιστορία του, που το παρακολουθείς ευχάριστα, αμελώντας τις λεπτομέρειες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)