The Christmas Contract (2018)


Ελληνικός τίτλος: Συμβόλαιο με τον... έρωτα

Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Lifetime από τη Μόνικα Μίτσελ, με τους Χίλαρυ Μπάρτον, Ρόμπερτ Μπάκλεϋ, Ντανήλ Ακλς, Άντουον Τάννερ, Τζόρνταν Λαντ, Χάντερ Μπερκ.

Η σχεδιάστρια ιστοσελίδων Τζόλι Γκίντρυ τρέμει στην ιδέα να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Λαφαγέτ, για τις γιορτές, καθώς εκεί θα συναντήσει υποχρεωτικά τον τέως της με τη νυν του. Οι γονείς της άλλωστε, μαζί με την οικογένεια του Φόστερ είναι αυτοί που διοργανώνουν εδώ και 30 χρόνια τη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, οπότε είναι σίγουρο πως ο δρόμος της Τζόλι θα συναντήσει αυτόν του Φόστερ, που την παράτησε 6 μήνες πριν. Τη λύση φαίνεται να της δίνει η κολλητή της, η Ναόμι, που της προτείνει να πάρει μαζί της ένα "πλαστό" αγόρι, ώστε να μην είναι εκείνη η αζευγάρωτη στα μάτια όλων. Μολονότι η ιδέα φαντάζει εξαιρετικά γελοία στην Τζόλι, στο τέλος φαίνεται να της αρέσει. Μόνο που θα πρέπει να προσποιηθεί την ερωτευμένη με τον αδελφό της Ναόμι, τον Τζακ, που αν και χάρμα οφθαλμών ήταν πάντα σνομπ ενώ ποτέ του δεν έκρυψε την αδιαφορία του για εκείνη. Αμοιβαία τα αισθήματα μεν, μόνο που οι συνθήκες θα τους αναγκάσουν να αναθεωρήσουν.

Έχει την πλάκα του, έχει όμορφους πρωταγωνιστές, σε ρίχνει και στο φιλότιμο καθώς θέλεις η πρωταγωνίστρια να τρίψει τον -έστω και πλαστό- νυν στα μούτρα του τέως, με αποτέλεσμα όλα να κυλάνε ευχάριστα και λαμπερά προς το φινάλε που -ναι!- είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεστε πως θα είναι.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)