Once Upon a Main Street (2020)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία των Lifetime/A+E Networks σε σκηνοθεσία Πόλυ Ντρέηπερ, με τους Βανέσα Λασέυ, Ράυαν ΜακΠάρτλιν, Πάτρικ Ντάφυ.

Η Αμέλια Λιούις απέχει μόλις λίγες ώρες από την πραγματοποίηση του μεγάλου της επαγγελματικού σχεδίου, καθώς περιμένει την απάντηση του μεσίτη για την οριστικοποίηση των συμβολαίων αγοράς του καταστήματος που ονειρεύεται. Εκεί, η Αμέλια που είναι και φανατική των Χριστουγέννων, θα ανοίξει ένα κατάστημα με στολίδια και διακοσμήσεις που θα φέρνουν τις γιορτές 12 μήνες τον χρόνο σε όποιον περνά την πόρτα του. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι πως τελευταία στιγμή εμφανίστηκε και έτερος υποψήφιος αγοραστής του καταστήματος που και αυτός θέλει να περαγματοποιήσει το μεγάλο του επαγγελματικό σχέδιο και να ανοίξει μια ξεχωριστή σοκολατερί. Τώρα πια, με τις ανταγωνιστικές τους προσφορές ήδη να έχουν κατατεθεί, είναι στα χέρια του ιδιοκτήτη να αποφασίσει σε ποιον από τους δύο θα πουλήσει την ιδιοκτησία του. Οπότε, τόσο η Αμέλια όσο και ο Βικ ξεκινούν να τον συναντήσουν από κοντά και να τον πείσουν ο καθένας για τον εαυτό του.

Ομολογώ πως είναι μια από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες της τελευταία διετίας, αφού όχι μόνο έχει ένα λαμπερό και συμπαθέστατο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, αλλά συνδυάζει το απαραίτητο φλερτ και το love story με κάμποσο χιούμορ και με μια μια συγκινητική, ανθρώπινη ιστορία εν μέσω Χριστουγέννων, διακόσμησης, διαγωνισμών και οικογενειακών επανασυνδέσεων. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)