A Chance for Christmas (2021)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista για την πλατφόρμα Tubi σε σκηνοθεσία Στέφαν Μπρόγκρεν, με τους Τόρι Άντερσον, Μάικη Σέλκιν, Μπράντλεϋ Χάμιλτον, Τιμ Πρόγκος, Λίζα Λανγκλουά.

H Κριστίνα Τσανς, influencer με πολλούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Μια μεγάλη εταιρεία οικιακών ειδών και κουζίνας ενδιαφέρεται να την ανακηρύξει πρέσβειρα των προϊόντων της, καθώς η εικόνα της άρτιας οικογένειας και του γεμάτου θαλπωρή σπιτικού που προβάλλει είναι αυτό ακριβώς το πρότυπο που η εταιρεία θέλει να προωθήσει. Μόνο που τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα live της παραμονής των Χριστουγέννων, τα οποία η Κριστίνα πρέπει να χειρισθεί υποδειγματικά ώστε να έχει 2 εκατομμύρια θεάσεις. Τότε και μόνο τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία, η οποία για να σιγουρευθεί πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν στέλνει απροειδοποίητα στο σπίτι της έναν εκπρόσωπό τους και τεράστιο θαυμαστή της Κριστίνα, τον Ντέβον. Δυστυχώς, αυτή η ξαφνική άφιξη γκρεμίζει το ίνδαλμα του Ντέβον από το βάθρο του. Το σπίτι της Κριστίνα, πλην των σημείων από όπου βγάζει τα βίντεο, είναι σκέτο αχούρι, τα παιδιά της μόνο με κέφι δεν συμμετέχουν και αυτός που όλοι θεωρούν για σύζυγό της, είναι ο κατά πάρα πολλά χρόνια νεότερος σύντροφος της μαμάς της. 

Ευχάριστη ανατροπή στο σερί των σχεδόν πανομοιότυπων χριστουγεννιάτικων τηλεταινιών είναι τούτη εδώ η κομεντί φαντασίας, που εκμεταλλεύεται με έξυπνο τρόπο και λειτουργικό το κλασικό εύρημα της "ημέρας της μαρμότας". Η φαντασία παντρεύεται τη μαγεία και την ανθρωπιά των Χριστουγέννων, τα social media και η επιρροή τους αναδεικνύονται σε βαθμό σωστό και ρεαλιστικό, τα ζευγάρια δεν είναι αυτά που φαίνονται πως είναι και όλα κυλούν αρμονικά και χαμογελαστά μέχρι το γιορτινό φινάλε.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)