Now you see me 2 (2016)


Ελληνικός τίτλος: Η συμμορία των μάγων 2

Περιπέτεια της Summit, σε σκηνοθεσία Τζων Μ. Τσου, με τους Τζέσση Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντυ Χάρελσον, Ντέηβ Φράνκο, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Λίζυ Κάπλαν, Μόργκαν Φρήμαν, Μάικλ Κέην. 

Οι Τέσσερις Καβαλάρηδες κάνουν την επανεμφάνισή τους με σκοπό να εκθέσουν έναν μεγιστάνα της τεχνολογίας που με το νέο του smart phone σκοπεύει να συλλέγει προσωπικά δεδομένα από τους χρήστες του και να τα καταχωρεί σε μια παγκόσμια βάση δεδομένων. Όμως, δεν γνωρίζουν πως ουσιαστικά πέφτουν στην παγίδα ενός άλλου επιχειρηματία που ζει κρυμμένος από τον Θεό και ο οποίος τούς εκβιάζει να αναλάβουν για λογαριασμό του την πιο απίθανη ληστεία που έγινε ποτέ. 

Αναμφίβολα είναι διασκεδαστικό, όπως και το πρώτο, με τα μαγικά και το χιούμορ να εναλλάσσονται σε σωστές δόσεις, αλλά το άγχος των δημιουργών να ξεπεράσουν σε στοιχεία εντυπωσιασμού το πρωτότυπο υλικό τούς οδήγησε σε υπερβολές που ακόμα και για τα δεδομένα του συγκεκριμένου φιλμ είναι υπερβολικές! Έχει κάποιες πολύ καλές στιγμές, ενώ η μελούρα με τους πατεράδες θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί διαφορετικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)