Deception (2018)


Αστυνομική σειρά της Warner, δημιουργία του Κρις Φέντακ, με τους Τζακ Κάτμορ-Σκοτ, Ιλφενές Χαντερά, Λενόρα Κρίτσλοου, Τζάστιν Τσον, Αμώρυ Νολάσκο, Βίννι Τζόουνς. 

Ένας διάσημος ταχυδακτυλουργός του οποίου η καριέρα καταστράφηκε όταν μαθεύτηκε πως έχε δίδυμο αδελφό, συνεργάζεται με το FBI στην επίλυση υποθέσεων, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συλλέξει στοιχεία για μια μυστηριώδη γυναίκα που παγίδευσε τον αδελφό του για φόνο. 

Το "Mentalist" συναντά τη "Συμμορία των Μάγων" σε μια σειρά που θα μπορούσε να εξελιχθεί χαριτωμένα και με ενδιαφέρον, αν το ABC που τη μετέδιδε δεν αποφάσιζε να την ακυρώσει μόλις μετά τα 13 επεισόδια της πρώτης σαιζόν. Γοητευτικός ο πρωταγωνιστής και ευφάνταστα τα τεχνάσματα -τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια- έκαναν τις ιστορίες να παρακολουθούνται ευχάριστα χωρίς πολλά-πολλά και βαθυστόχαστες αναλύσεις χαρακτήρων. Απλοϊκό στη σύλληψή του, θύμιζε πολλές αντίστοιχες εύπεπτες αστυνομικές σειρές αυτοτελών επεισοδίων που έχουν εκλείψει τελευταία, μολονότι ήξερες πού θα το πήγαινε τελικά, ως προς τη σχέση του πρωταγωνιστή με την πράκτορα του FBI, οπότε ουδεμία έκπληξη δεν περίμενες ως προς την εξέλιξη των ηρώων. Βέβαια, όλα αυτά παραμένουν εκτιμήσεις και δεν θα μάθουμε ποτέ αν τελικά θα γίνονταν έτσι τα πράγματα, καθώς το κοινό στις ΗΠΑ μάλλον αδιαφόρησε. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)