Christmas Made to Order (2018)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα κατά παραγγελία

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Hybrid σε σκηνοθεσία Σαμ Ίρβιν, με τους Αλέξα ΠέναΒέγκα, Τζόναθαν Μπέννετ, Μπέιλι Τζόνσον, Ταμάρι Ντάνμπαρ.

Ο Στήβεν, ένας ταλαντούχος και φιλόδοξος αρχιτέκτονας, με μεγάλο όγκο δουλειάς πριν τις γιορτές, ανακαλύπτει πως θα πρέπει να φιλοξενήσει την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Ανήμπορος να ανταποκριθεί χρονικά και χωρίς καν να ξέρει τι πρέπει να κάνει ώστε οι δικοί του να νιώσουν το γιορτινό κλίμα που προσμένουν, απευθύνεται σε μια νεαρή διακοσμήτρια που είχε συναντήσει τυχαία στο κτίριο όπου εργάζεται. Αρχικά, της αναθέτει να διακοσμήσει στο σπίτι του και στη συνέχεια να γίνει κάτι σαν "πρέσβειρα" των γιορτινών ημερών και να ξεναγήσει τους ανθρώπους του στην πόλη. Καθώς οι μέρες περνούν, οι δύο μέχρι τώρα άγνωστοι έρχονται πιο κοντά και ανακαλύπτουν πως η σχέση τους είναι κάτι πολύ περισσότερο από επαγγελματική και περιστασιακή.

Γλυκανάλατα όσο δεν παίρνουν, τα "Χριστούγεννα κατά παραγγελία" είναι από αυτές τις καταναγκαστικές feelgood ταινίες όπου το χαμόγελο παγώνει στα πρόσωπα των ηθοποιών και δεν φεύγει ποτέ. Χαμογελαστοί ξυπνούν, χαμογελαστοί κοιμούνται. Ούτε χιούμορ ιδιαίτερο έχει, ούτε η βάσει εγχειριδίου σύγκρουση στην τρίτη πράξη παρουσιάζει ενδιαφέρον, οπότε κάποιες φορές πιάνεις τον εαυτό σου να χαζεύει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παρά το τι διαδραματίζεται στην οθόνη. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)