Matchmaker Christmas (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της SunWorld σε σκηνοθεσία Μπράιαν Μπρόου, με τους Έμιλυ Ρόουζ, Κόρυ Σέβιερ, Μέλανι Νέλσον, Τάμαρι Ντάνμπαρ, Σκοτ Κρίστοφερ, Τοντ Μάικλ Τόμσον.

Η Μάγκι, επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο, έχει παράλληλα το χάρισμα της προξενήτρας. Μόλις διαπιστώσει πως κάποιος γύρω της έχει την ανάγκη να βρει το ταίρι του, εκείνη ξέρει πάντοτε ποιος ταιριάζει σε ποιον. Η επιτυχία της μάλιστα έχει οδηγήσει και σε ουκ ολίγους γάμους μέσα στα χρόνια. Τελευταίος "πελάτης" της είναι το αφεντικό της στον εκδοτικό οίκο, αλλά εκεί μάλλον η Μάγκι τα βρίσκει σκούρα, αφού η Αμάντα δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Στον μοναδικό που δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το ταίρι του είναι ο ίδιος της ο εαυτός, αφού όλα αυτά τα χρόνια αφοσιώθηκε στη δουλειά της για να ξεπεράσει μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση. Και ξαφνικά, η ερωτική της απογοήτευση στέκει μπροστά της με σάρκα και οστά: ο Τζάξον Τζόουνς, διάσημος και επιτυχημένος συγγραφέας, ξεκινά συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο όπου εργάζεται και αυτή θα πρέπει να είναι η επιμελήτριά του.

Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές στις χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες. Εν πρώτοις, παίρνεις τον βασιλιά του tv romance, τον Κόρυ Σέβιε, και τον βάζεις πρωταγωνιστή (μάλιστα, ξανά σε ρόλο συγγραφέα, μετά το "Mr. Write"), στο πλευρό της Έμιλυ Ρόουζ που και όμορφη είναι και ζεστή φωνή έχει και μπορεί να βγάλει ουσιώδες συναίσθημα. Οπότε, αφού έχεις χτίσει το βασικό σου ζευγάρι με τα καλύτερα υλικά, στήνεις γύρω του ένα ενδιαφέρον γαϊτανάκι β' ρόλων και μια ιντριγκαδόρικη ιστορία με χωρισμούς, ζηλιάρες αδερφές, εγωισμούς, γιρλάντες, φωτάκια και όλα τα καλά που περιμένουμε από μια χριστουγεννιάτικη τηλεταινία που σέβεται τον εαυτό της. Η πρώτη απόλαυση της φετινής σαιζόν.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)