Holiday Rush (2019)


Ελληνικός τίτλος: Στον ρυθμό των Χριστουγέννων 

Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή τηλεταινία των Netflix/Poke Prod σε σκηνοθεσία Λέσλι Σμωλ, με τους Ρόμανυ Μάλκο, Σονέκα Μάρτιν-Γκρην, Νταρλήν Λαβ, Αμάρ Μ. Γούτεν, Ντήον Κόουλ.

Ένας δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα παραμονές Χριστουγέννων και να αγοράσει μαζί την επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδά του μερίδιο του ραδιοσταθμού όπου εργάζεται. Μόνο που ο ιδιοκτήτης τον ενημερώνει πως ο σταθμός πουλήθηκε ήδη σε έναν μεγάλο όμιλο media, τα στελέχη του οποίου αποφασίζουν να τον απολύσουν και να αλλάξουν το ύφος των εκπομπών και της μουσικής. Τώρα, ο Ρας, χήρος με τέσσερα παιδιά, δεν έχει παρά να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και το κυριότερο να εξηγήσει στα παιδιά του πως πρέπει να εγκαταλείψουν μια για πάντα τον πλούσιο τρόπο ζωής τους. Έτσι, μετακομίζουν στο σπίτι όπου έμεναν παλιότερα, μαζί με τη θεία Τζο, τη στιγμή που η φίλη του η Ρόξυ ανακαλύπτει πως ο κλειστός πλέον, μικρός ραδιοσταθμός από όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του είναι προς πώληση.

Συγκεκριμένου ύφους και κοινού οικογενειακή τηλεταινία, για τις πραγματικές αξίες της ζωής και των γιορτών και με βασικό της μήνυμα πως τα λεφτά δεν είναι αυτά που φέρνουν την ευτυχία. Ποντάρει περισσότερο στη δημοφιλία του Ρόμανυ Μάλκο και της Νταρλήν Λαβ, τους οποίους όμως αφήνει να αυτοσχεδιάζουν περισσότερο από όσο χρειάζεται, την ίδια στιγμή που για κάποιον λόγο το σύνολο του καστ μοιάζει ξεκούρδιστο. Απλοϊκό στη σύλληψη όπως πολλές χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες, χωρίς όμως αυτή την γλύκα και το ιλουστρασιόν περιτύλιγμα που θα ήταν απολύτως απαραίτητα ώστε να μην φαίνονται όλα τόσο κοινότοπα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Disorder (2024)

Αρραβωνιάσματα (1950) (Α/Μ)

O τελευταίος πειρασμός (1964) (Α/Μ)

Les amours d'Anaïs (2021)

Κινηματογράφοι- Village @ The Mall (Αίθουσες 1-11)